Elektrisch ontharen

Voor elke haar kleur: donker, blond, rossig en grijs!

 Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Er bestaan verschillende methodes. Afhankelijk van de haargroei en de gevoeligheid van de huid bekijken we welke methode het beste bij je past. De behandel periode varieert van enkele maanden tot soms wel een jaar. En is afhankelijk van de hoeveelheid en de tijdsduur van een behandeling.

Elektrisch ontharen is dé oplossing voor haren die niet behandeld kunnen worden met laser. Je wordt behandeld met de Apilus Senior, een ultramodern geautomatiseerd ontharingsapparaat dat zich specifiek richt op de vernietiging van de kiemcellen in de haarzakjes. Apilus Senior: neem met minder geen genoegen.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van het ontharen. Informatie over de vergoeding is terug te vinden in je polisvoorwaarden. Ik ben  gespecialiseerd in elektrisch ontharen en aangesloten bij de NVH en ANBOS.


Het is belangrijk dat we elke haar tot in de groeikern vernietigen.

Verder is het een kwestie van lange adem om alle haren te verwijderen;

als de een weg is, begint de ander net te groeien.
Maar de inspanningen zijn het waard.